Avfallsposer og -sekker i Hommelvik

pose&sekkpose&sekk2

 

 

 

 

 

 

Etter at Coop Extra måtte be oss hente inn stativet for utdeling av matavfallsposer og plastsekker pga plassmangel, har vi hatt mange henvendelser fra kunder i Hommelvik som ikke lenger fikk tak i dette i nærområdet sitt. Nå har Statoil Hommelvik fått et slikt stativ – ta turen dit om du mangler pose&sekk!

Utdelingen av matavfallsposer og plastsekker foregår i flere dagligvarebutikker i alle våre kommuner. Er du abonnent hos Innherred Renovasjon kan du hente dette gratis der der er tilgjengelig. Takk til Statoil Hommelvik for at de stiller sin plass til rådighet for dette tilbudet!

Ellers i Malvik kommune finner du tilbudet på Coop Extra og Rema 1000 Vikhammer, Bunnpris Hundhamaren og på Malvik senter.

Men husk – disse posene og sekkene er beregnet til matavfall og plastavfall og ingenting annet. Dessverre opplever vi en del misbruk, noe som på sikt kan gjøre at vi må revurdere or dningen.