Bruker du rett app?

Iphone med ikonAppen vår «IR Tømmeplan» gir deg en personlig tømmeplan for din adresse og mulighet til å legge inn varsel før tømmedag. Appen oppdateres ved behov, og det har vært gamle versjoner av appen som ikke lenger fungerer. I tillegg er det andre renovasjonsselskaper som bruker samme type app, men med annen grafisk profil. Sjekk at du har rett app og at den er oppdatert til siste versjon.

IkonDen rette appen heter «IR Tømmeplan» og den finner du i App Store (for iPhone) og Google Play (for Android-telefoner). Det finnes dessverre ingen versjon for Windows-telefoner. Siste versjon for iPhone kom 4. mars, og det vil snart komme en oppdatering også for Android.

Ikke ISYOBS! Har du appen «ISY Tømmeplan», slett denne! Dette var den aller første versjonen av appen vår, den fungerer ikke lenger. Har du en app som heter «Innherred Renovasjon», er dette heller ikke tømmeplanen men våre publikasjoner (årsmelding m.m.). Den fungerer KUN på iPad og inneholder ikke tømmeplaner.

 

Riktig app finner du her, eller ved å søke på IR Tømmeplan i App Store/Google Play:

GooglePlayIkon   AppStoreIkon

Her kan du lese mer om hvordan du bruker appen IR Tømmeplan