Bli med i Returkartonglotteriet


Kartongkubbe. Foto: Grønt Punkt

Hvis du skyller, bretter og stapper drikkekartong til kubber kan du delta i Returkartonglotteriet og få sjansen til å vinne opp mot 100 000 kroner! Brett 6 kartonger, stapp dem i den syvende og skriv på navn og telefonnummer til den du ønsker skal vinne. Kubben kaster du løst sammen med annet papp- og papiravfall i papirdunken (eller containeren) hjemme hos deg. 

Innherred Renovasjon trekker ut kubber til lotteriet 4 ganger i året, og trekningen skjer på våre omlastingsstasjoner for papp og papir på Stjørdal og Levanger. Der havner alt papp/papir fra våre 10 kommuner før det fraktes videre til gjenvinning.

Returkartonglotteriet administreres av Grønt Punkt Norge. Les mer om lotteriet her!

Fakta om Returkartonglotteriet:

Alle kan delta og vinne i lotteriet – privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc.

  • Hvert år deles det ut premier for tilsammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier à kr. 10.000 og 4 premier à kr. 100.000.Brettuing av kartonger. Foto: Grønt Punkt
  • Seks tomme og skyldte drikkekartonger brettes ned i en åpen drikkekartong. Dette utgjør en ”kubbe”. Korker og lokk kan godt henge utenfor. For skolemelkskartonger gjelder fire tomme kartonger i den femte.
  • Deltager skriver navn og telefonnummer på den de vil skal vinne på ”kubben” og leverer denne i den kommunale innsamlingsordningen. Da har man ett lodd.
  • Kubber trekkes på 84 forskjellige trekkesteder, spredd over hele landet. Her trekkes det mellom 1 og 7 kubber avhengig av innbyggertall, til sammen maks 188 hvert kvartal. Disse kubbene går videre til nasjonal trekning.
Kari Woll vant 10 000 kroner

Kari Woll fra Verdal vant 10 000 kroner i Returkartonglotteriet før jul.