Sommeråpningstider på gjenbrukstorg

GjenbrukstorgHer kommer en gledelig nyhet til vårryddere i Stjørdal og Verdal: nå blir det utvidede åpningstider på disse gjenbrukstorgene i sommerhalvåret. Samtidig utvider Bruktbo Levanger permanent sine åpningstider. 

Fra og med 29. mars blir det mulig å levere avfall 4 kvelder i uka på Stjørdal gjenbrukstorg, og Verdal gjenbrukstorg holder åpent hver dag med to kveldsåpne dager i uka. For Verdal er dette likt tidligere år. I tillegg vil Bruktbo-butikken på Levanger gjenbrukstorg holde åpent to kvelder i uka og en time mer på dagtid alle dager, og for butikken gjelder dette hele året.

Vi minner om endrede åpningstider i påska.

De nye åpningstidene som gjelder fra tirsdag 29. mars:

Stjørdal gjenbrukstorg
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-15:00

Verdal gjenbrukstorg
Mandag, onsdag og fredag: 10:00-15:00
Tirsdag og torsdag: 12:00-19:00

Bruktbo

Bruktbo Levanger
Mandag og onsdag: 11:00-19:00
Tirsdag, torsdag og fredag: 11:00-15:00

Våre andre gjenbrukstorg og Bruktbo Stjørdal har samme åpningstider som før.