Bli med på strandrydding du også!

KAMPANJEPERIODE: 1. MAI-10. JUNI

Flere ryddelag har vært i sving allerede, men det er fortsatt mange strender igjen! Kan DU hjelpe oss å holde Midt-Norge rent? Hvis du rydder, henter vi avfallet.

Her kan du se bilder fra flinke strandryddere i Midt-Norge: (fra instagram: #holdmidtnorgerent)

Hvordan rydde?

  1. Hent gratis sekker på ett av våre gjenbrukstorg. Der får du også info om hva du gjør videre.
  2. Gi oss beskjed om hvor og når du skal rydde og avtal hvor du setter sekkene etterpå. Dette gjøres på telefon 93 62 23 89. Da blir du også påmeldt i konkurransene. Registrer også gjerne aksjonen din på holdnorgerent.no/ryddenstrand.
  3. Rydd stranda!
  4. Sett sekkene på avtalt sted. Meld fra hvor mange sekker du har på sms/mms 93 62 23 89. Er det avfall utenfor sekkene må dette meldes inn spesielt.

KONKURRANSER

Bli Årets strandrydder i Midt-Norge og vinn 10.000,-
Alle som har meldt inn sin ryddeaksjon til oss er med i trekningen. Vi trekker ut et ryddelag blant alle som deltar i Hold Midt-Norge rent.

Bli årets strandrydder i ditt nærområde og vinn 5.000,-
Vi trekker også ut lokale strandryddere i Innherred Renovasjons kommuner, der premien er 5.000,-

Fotokonkurranse: vinn 5.000,-
Ta bilder mens du rydder og legg det ut på instagram med hashtag #holdmidtnorgerent. Du kan også sende bildene på e-post til [email protected] Alle bilder blir med i konkurransen om en premie på 5000,-

Hvem kan delta?

Alle kan ta del i en strandryddeaksjon! Turfolk, miljøentusiaster, skoleklasser, vennegjenger, idrettsklubber, bygdelag, bedriftslag, speidere, padleklubber, dykkere, båtfolk, og alle andre med et engasjement og ønske om å bidra til et renere og triveligere nærmiljø.

 Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Koordinator for aksjonen er trainee Ane Caspara Hammer, 93  62 23 89/ [email protected]

 

Rydd en strand - hvordan gå fram