Lørdagsåpent på alle gjenbrukstorg i høstferien

gbt_9Denne høsten prøver vi for første gang å holde lørdagsåpent på alle våre gjenbrukstorg. 8. og 15. oktober kan du levere avfall på en lørdag, åpningstidene er kl 10 til 15. Tilbudet gjelder alle husholdninger og hytter i våre kommuner.

Bakgrunnen for dette er blant annet endringen av tømmedager. For noen abonnenter blir det ekstra lenge å vente mellom tømmingene i september og oktober, og vi ønsker å gjøre det litt lettere å få levert ekstra avfall på gjenbrukstorget.

I tillegg ønsker vi å se hvor stor etterspørselen etter slike åpningstider er. Til vanlig har ingen gjenbrukstorg åpent i helgene, men vi tror det er mange som ønsker seg det. Særlig hytteeiere har etterlyst muligheten for å levere avfall i helgene. Vi gjennomfører derfor en liten spørreundersøkelse blant de besøkende disse lørdagene, der vi vil ha litt svar på hva folk synes om tilbudet vårt.

Vi holder også åpent på Bruktbo-butikken vår på Levanger gjenbrukstorg, kom gjerne innom der også!Bruktbo Levanger

 

Hva kan leveres på gjenbrukstorget?

På gjenbrukstorget kan du levere alle typer avfall untatt matavfall. For hytter og husholdninger er det gratis å levere, forutsatt at avfallet sorteres. Kostnaden er inkludert i renovasjonsgebyret. Vi har imidlertid en grense på 500 kg restavfall (ikke gjenvinnbart) og og inntil 1000 kg farlig avfall pr eiendom pr år. Annet avfall kan du levere så mye du vil av.

Har du større mengder restavfall/farlig avfall enn dette gjelder samme betingelser og priser som for bedrifter. Ved levering av asbest gjelder også spesielle betingelser.

 

Lørdagsåpent på alle gjenbrukstorg 8. og 15. oktober