SMS-varsling fra Innherred Renovasjon

Du har kanskje fått en SMS fra avsenderen IRenovasjon? 

MobiltelefonerInnherred Renovasjon har siden 2010 brukt varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS. Vi kan varsle på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Hvordan får vi tak i kontaktopplysningene?

Innherred Renovasjon har ikke selv et register over våre abonnenters mobilnummer og e-post. Vi benytter Kontakt- og reservasjonsregisteret. Kontakt- og reservasjonsregisteret er et register over innbyggerens kontaktinformasjon og reservasjon, og er en fellesløsning som alle offentlige virksomheter skal bruke i sin tjenesteutvikling. Registeret gir tilgang til innbyggerens digitale kontaktinformasjon.

Vi definerer hvilke områder som skal varsles ut fra kart, gatenavn eller vi legger inn adresselister over våre renovasjonsruter.

Når blir systemet brukt?

Vi varsler ved planlagte og uforutsette endringer av tømmedager, påminnelse om tømming av septiktanker, endringer i åpningstider, tekniske feil som berører kunder og annen viktig informasjon.

Kan vi nå deg?

Det finnes to ulike registre som benyttes for å nå deg som innbygger:

  1.  www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.
  2.  www.varslemeg.no som er et tilleggsregister benytter du om du ønsker å motta varsler for en adresse som du ikke er registrert med bostedsadresse på.

Bedrifter

Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no. Du kan registrere så mange nummer du vil per adresse.