Tømmeplan 2017

Lurer du på når avfallet tømmes neste år finner du tømmeplaner i appen «IR tømmeplan» og på ir.nt.no/web.

Klikk her for info om tømmeplanSlik får du en lett tilgjengelig tømmeplan spesifikk for din adresse. I appen kan man også legge inn varsling før tømmedag om man trenger en påminnelse for å huske å trille fram dunkene.

Det er ikke lenger mulig å hente trykte tømmeplaner på gjenbrukstorgene. Ettersom våre ruter er komplekse og går på tvers av kommunegrensene er det vanskelig å lage en generell tømmeplan som passer for flere. Derfor er det beste at alle går inn på her websiden eller laster ned appen for å få de rette tømmedagene for sin adresse.

Har du ikke mulighet til å skaffe deg tømmeplan selv, ta kontakt med oss! Vi forstår at ikke alle er komfortable med de digitale løsningene enda, og dem skal vi selvsagt hjelpe. Men i dag er de fleste vant til å finne informasjon og skjema fra det offentlige på nett og for mange er dette mye enklere. Som avfallsselskap er vi også opptatt av å ikke produsere mye unødig papir.

Tømmeplanen endres ikke ved årsskiftet og frekvensene fortsetter på samme måte som før, men vær obs på endringer i forbindelse med helligdager.

LES MER OM TØMMEPLAN HER