Bli med på årets strandryddeaksjon!

småogstorehender logo liten

Kampanjeperiode 1. mai-20. juni

Også i år samler renovasjonsselskapene i Midt-Norge kreftene for en felles strandryddeaksjon. Men vi trenger deres hjelp! Vi ser etter små og store hender over hele landsdelen som kan være med å rydde strender, innsjøer og vassdrag. Hvis dere rydder, så henter vi avfallet.

Innherred Renovasjon henter og tar i mot avfall fra strandryddeaksjoner gratis i våre kommuner: Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Inderøy og gamle Leksvik kommune. Rydder du i en annen kommune, ta kontakt med ditt lokale renovasjonsselskap.

Vi fokuserer spesielt på en kampanjeperiode 1. mai-20. juni. Utenom denne perioden kan vi ikke garantere henting men vil gjøre vårt beste for å hjelpe.

Hvordan rydde?

  1. Registrer din aksjonholdnorgerent.no/ryddeportalen og knytt aksjonen din til Innherred Renovasjon. Du kan også melde deg på allerede planlagte aksjoner der.
  2. Hent gratis sekker på et av våre gjenbrukstorg. Tilgjengelige fra 30. april, noen steder tidligere.
  3. Kontakt oss for nærmere avtale om henting av avfallet. Dette gjøres på telefon 74 02 88 40, helst i god tid før du skal rydde.
  4. Rydd stranda!
  5. Sett sekkene på avtalt sted og gi oss beskjed om at du er ferdig og hvor mye avfall det ble.

Registrer også mengdene etter aksjonen på holdnorgerent.no/ryddeportalen.

OBS: Avfallet må plasseres et sted vi kan komme til med varebil eller renovasjonsbil. Trenger du hjelp til å frakte avfallet fra mer utilgjengelige steder, ta kontakt med oss i god tid så finner vi kanskje en løsning sammen!

Ved større ryddeaksjoner og rydding av grovavfall kan det være mer hensiktsmessig at vi setter ut containere. Ta kontakt hvis dere ønsker det.

KONKURRANSER

Bli Årets strandrydder i Midt-Norge og vinn 10.000,-
Alle som har meldt inn sin ryddeaksjon til oss er med i trekningen. Vi trekker ut et ryddelag blant alle som deltar i Hold Midt-Norge rent.

Bli årets strandrydder i ditt nærområde og vinn 5.000,-
Vi trekker også ut lokale strandryddere i Innherred Renovasjons kommuner, der premien er 5.000,-

Fotokonkurranseinstagram logo
Ta bilder mens du rydder og legg det ut Instagram med hashtag #holdmidtnorgerent. Vi trekker flere vinnere gjennom kampanjeperioden 1. mai-20. juni.

For å bli med i konkurransene må du rydde før 20. juni.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss! Fellesaksjonen har også en egen webside www.holdmidtnorgerent.no og facebookside: Hold Midt-Norge rent

Hold Midt-Norge rent 2017