Vil du rydde strender i år?

Innherred Renovasjon vil også i 2019 bidra til renere strender. Vi fortsetter kampanjen «Hold Midt-Norge rent» sammen med 10 andre renovasjonsselskap i Midt-Norge, der vi i fellesskap har søkt Miljødirektoratet om midler til å hente og behandle avfall fra kysten, vassdrag og elver. 

Det betyr at vi kan hente og ta i mot avfall fra strandryddeaksjoner gratis, og vi håper at mange frivillige ønsker å engasjere seg og arrangere ryddeaksjoner. Kampanjeperioden vår er i hovedsak 29. april – 20. juni. Utenom denne perioden kan vi ikke garantere henting men vil gjøre vårt beste for å hjelpe. Leverer man selv avfallet på våre gjenvinningsstasjoner er det ikke noe problem utenom kampanjeperioden, men husk uansett å avtale det med oss:

Vil du rydde?

Uansett om du ønsker henting eller vil levere selv, så ber vi deg om å gjøre følgende:

Før aksjonen:

Etter aksjonen:

  • Sett sekkene på avtalt sted (eller lever dem selv på en gjenvinningsstasjon) og gi oss beskjed om at du er ferdig og hvor mye avfall det ble. Send oss gjerne et bilde av avfallet/sekkene.
  • Registrer også mengdene og andre resultater fra aksjonen i Ryddeportalen

Planlegger du å gjennomføre en større aksjon eller koordinere flere ryddelag kan det være mer hensiktsmessig å få tilkjørt en container. Kontakt oss i god tid før aksjonen så kan vi finne en god løsning.

Om Ryddeportalen

Vi ønsker at alle registrerer sin aksjon i Hold Norge Rents ryddeportal. Den er et godt verktøy for å få oversikt over planlagte og gjennomførte aksjoner. I ryddeportalen kan man også melde seg på andres aksjoner om man ikke vil opprette sin egen.

NB: Registrering i ryddeportalen fører ikke automatisk til henting av avfallet. Dette må avtales direkte med oss på telefon 74 02 88 40 eller [email protected]. Om du heller vil levere avfallet selv på en gjenvinningsstasjon ønsker vi også å vite om dette, flott om du kan sende oss en beskjed om hvor mye du leverte og hvor du leverte det.