Tømmeplan 2020

Tømmeplan 2020

Tømmeplanen kan du laste ned som pdf og skrive ut, eller du kan bruke den nye og forbedrede appen vår, «Tømmeplan IR».

Vi sender ikke tømmeplan ut i posten, ettersom vi har ca 100 ulike renovasjonsruter og det er svært komplisert, kostbart og lite miljøvennlig å sende ut tilpassede papirtømmeplaner til hver enkelt.

Bruker du vårt nettsøk eller app får du en personlig tømmeplan for akkurat din adresse:

Tømmeplan til utskrift (for PC)

Tømmeplan for utskrift krever fortsatt at du skriver adressen korrekt, derfor kan det lønne seg å kun skrive deler av adressen. Du vil da få opp flere mulige forslag. For å få en pdf til utskrift, trykk på «Skriv ut»-knappen.

App til mobil

Den nye appen «Tømmeplan IR» ble lansert i desember 2019 og skal i stor grad løse varslingsproblemene den forrige led under. For Android-telefoner er det spesielt viktig at man skrur av eventuelle strømsparingsfunksjoner for appen, og tillater at appen får de tilganger den ber om. Appen har også forbedret søk ved at du vil få opp forslag til adresser mens du søker. Du kan også søke ved hjelp av posisjon.

Link App storegoogle-play-norsk

OBS: Dette er en helt ny app, ikke en oppdatering av den gamle. Har du den gamle appen, slett den og last ned den nye. (Det er kun den nye som ligger i App Store og Google Play).