Ledige stillinger

22.03.21: Verkstedsmedarbeider/ mekaniker

 En av våre medarbeider skal ha permisjon og vi søker derfor etter en allsidig verkstedsmedarbeider/mekaniker i et 5 måneders vikariat. Vi ser etter deg med noe erfaring i faget, som har lyst og pågangsmot til å utvikle deg videre.   

Arbeidsoppgavene vil være bl.a. servicearbeid og reparasjoner på renovasjonsbiler, anleggsmaskiner og diverse containere, og feilsøking og reparasjoner på elektronikk, mekanikk og hydraulikksystemer.

Har du relevant fagbrev innenfor mekaniske fag og/eller noen års fra industriell eller mekanisk virksomhet håper vi du vil søke!

11.03.21: Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

Vi søker en positiv og engasjert lærling i kontor- og administrasjonsfaget til oppstart 1. september.

Vi søker deg som ar lyst til å lære mer, liker å ta ansvar og er god til å samarbeide med andre. Du må fullført og bestått grunnopplæring i VG1 og VG2, primært innenfor studieretning for service og samferdsel, og ha som mål å fullføre læretiden og avlegge fagprøven etter 2 år.

Hos oss får du muligheten til kompetanseutvikling gjennom varierte og selvstendige oppgaver. Du får verdifull arbeidserfaring og dokumentasjon på utdanningen som fagarbeider. Læretiden blir hovedsakelig i kundesenteret, på vårt hovedkontor på Mule i Levanger.

Søknadsfrist 14. april.

24.02.21: Sjåfør/renovatør i Stjørdal

Vi trenger 1-3 arbeidsglade og serviceinnstilte kollegaer med minimum førerkort kl C til vår avdeling i Stjørdal. Vi søker deg som liker å kjøre bil, men også trives med å bruke kroppen på jobb. Gjerne med erfaring fra lignende arbeid.