Sommerjobb 2020

SØKNADSFRISTEN ER UTLØPT

Her er våre ledige sommerjobber for sommeren 2020. Du kan søke på én eller flere av stillingene samtidig, bruk søknadsskjemaet nederst på denne siden. Vi har bruk for vikarer i flere av våre kommuner, gi oss derfor beskjed om hvor du har mulighet til å jobbe når du søker. 

Du må være 18 år for å søke sommerjobb hos oss.

Vi har størst behov for vikarer mellom 15. juni og 23. august, men også noen både tidligere og senere. Vi vil prioritere søkere som kan jobbe sammenhengende i perioden. Angi i søknaden hvilken periode du er tilgjengelig.

Vi har behov for følgende vikarer (les mer om stillingene under):

Sjåfører og renovatører på renovasjonsbil

Vi trenger arbeidsglade renovatører til kjøring av renovasjonsbil og tømming av avfallsdunker hos husholdninger. Andre arbeidsoppgaver ved behov. Du bør ha sterk og god fysikk, være selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner.

Det er en stor fordel om du har førerkort klasse C/CE  og evt kompetansebevis G8 (lastebilkran), og det vil gi muligheter for lengre engasjement om ønskelig.

Våre oppmøtesteder er Levanger (Mule), Verdal (Ørin) og Stjørdal (Sutterøy). Angi i søknadsskjemaet hvor du har mulighet til å jobbe.

Operatør til sorteringsanlegg (maskinfører)

Mule behandlingsanlegg

Vi søker 1-2 sommervikarer til vårt sorteringsanlegg på Mule, Levanger. Stillingen innebærer i hovedsak kjøring av sorteringsmaskin (gravemaskin) og hjullaster i forbindelse med sortering og kvalitetskontroll av ulike typer avfall, samt lossing av biler. Du må derfor ha maskinførerbevis M2 og M4. Det er også ønskelig med trucksertifikat. I tillegg vil en sommervikar kunne få opplæring i å drifte en presse som benyttes til å presse ulike typer plast og papp, samt en presse for isopor.

Som sommervikar på behandlingsavdelingen vil du jobbe sammen med våre faste operatører på anlegget.

Vektoperatør

I vårt vekt-/ordrekontor på Mule i Levanger er det i perioder behov for en sommervikar. Arbeidet består i kundeveiledning av besøkende på gjenvinningsstasjon samt vektkontroll av lastebiler/andre som levere avfall inn til sorteringsanlegget. For denne stillingen kreves relevant erfaring fra kundebehandling og ordresystemer.

Det vil være aktuelt å kombinere denne stillingen med arbeid på gjenvinningsstasjon eller i sorteringsanlegget.

Servicemedarbeider på gjenvinningsstasjon

Vi søker 5-7 sommervikarer til våre gjenvinningsstasjoner på Levanger, Verdal, Inderøy og Stjørdal. Stillingene innebærer i hovedsak kundeveiledning, bistand til kunder ved sortering av avfall, rydding og tilsyn. Det er ønskelig med truckførerbevis eller maskinførerbevis for hjullaster men det er ikke et krav for alle vikarer. Som sommervikar får du opplæring i våre sorteringsrutiner og du jobber sammen med noen av våre faste kundeveiledere.

Du kan jobbe på en eller flere av våre gjenvinningsstasjoner. Angi i søknadsskjemaet hvor (geografisk) du har mulighet til å jobbe.

Butikkmedarbeider i bruktbutikk

Bruktbo Levanger

Vi søker sommervikarer til våre bruktbutikker på Levanger og Stjørdal. Stillingen innebærer mottak av varer, rengjøring og utstilling av varer, kundeekspedering og salg. Som vikar vil du jobbe sammen med en av våre faste ansatte butikkmedarbeidere.
Angi i søknadsskjemaet hvor du har mulighet til å jobbe (Levanger og/eller Stjørdal)

Verkstedmedarbeider

I vårt verksted på Mule, Levanger, gjør vi reparasjoner og vedlikehold av egne biler, containere og utstyr. Vi trenger en sommervikar som kan ta seg av forefallende oppgaver sammen med de faste ansatte. For denne stillingen er det ønskelig med truckførerbevis og kompetansebevis traverskran, og kurs i varme arbeider. Gjerne utdannelse innenfor teknikk og industriell produksjon/mekaniker.

Søknadsfrist for alle sommerjobber: 29. mars 2020

Kontaktperson: Berit Johansen, personalansvarlig [email protected]

SØKNADSSKJEMA