Sommerjobb i Levanger/Verdal

Søknadsfristen er utløpt (17. mars)

Her er våre ledige sommerjobber i Levanger/Verdal og Inderøy sommeren 2021. Du kan søke på én eller flere av stillingene samtidig, bruk søknadsskjemaet nederst på denne siden.

Oppmøtested er i hovedsak på Mule i Levanger, men noen stillinger har oppmøtested i Verdal og enkelte dager på Inderøy.

Du må være 18 år for å søke sommerjobb hos oss.

Renovatør/hjelper på renovasjonsbil

Vi trenger arbeidsglade renovatører til henting av avfall hos husholdninger. Du blir med våre faste renovatører på renovasjonsbil, og skal hente og tømme avfallsdunker med ulikt kildesortert avfall. Andre arbeidsoppgaver ved behov. Du bør ha sterk og god fysikk, være selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner.

Det er en stor fordel om du har førerkort klasse C/CE  og evt kompetansebevis G8 (lastebilkran), og det vil gi muligheter for lengre engasjement om ønskelig.

Oppmøtested er på Mule i Levanger eller Ørin i Verdal , og arbeidstiden er mellom 07.30 og 17.30, 37,5 timer pr uke.

Maskinfører

Mule behandlingsanlegg

Vi søker maskinfører til vårt sorteringsanlegg på Mule, Levanger. Stillingen innebærer i hovedsak kjøring av sorteringsmaskin (gravemaskin) og hjullaster i forbindelse med sortering og kvalitetskontroll av ulike typer avfall, samt lossing av biler. Du må derfor ha maskinførerbevis M2 og M4. Det er også ønskelig med trucksertifikat. I tillegg vil en sommervikar kunne få opplæring i å drifte en presse som benyttes til å presse ulike typer plast og papp, samt en presse for isopor.

Servicemedarbeider på gjenvinningsstasjon

Vi søker sommervikarer til våre gjenvinningsstasjoner i Levanger, Verdal og Inderøy. Som servicemedarbeider er du den våre kunder møter når de skal levere og sortere avfallet sitt. Du blir bedriftens ansikt utad og din jobb er å hjelpe og veilede kundene til å sortere avfallet sitt best mulig. I tillegg består arbeidet av drifts- og vedlikeholdsoppgaver på gjenvinningsstasjonene. Det er ønskelig med truckførerbevis eller maskinførerbevis for hjullaster men det er ikke et krav for alle vikarer. Du får opplæring i våre sorteringsrutiner og jobber sammen med noen av våre faste kundeveiledere.

Oppmøtested er hovedsakelig på Mule i Levanger, men kan også bli på gjenvinningsstasjonene i Verdal eller Inderøy. Åpningstidene er i tidsrommet fra kl 08.00 – 19.00. Stillingene inngår i turnus med både dag- og kveldsarbeid.

Butikkmedarbeider i bruktbutikk

Bruktbo Levanger

Vi søker sommervikarer til vår bruktbutikk på Mule, Levanger. Stillingen innebærer mottak av varer, rengjøring og utstilling av varer, kundeekspedering og salg. Som vikar vil du jobbe sammen med en av våre faste ansatte butikkmedarbeidere.

Butikkens åpningstider er mandag og onsdag 11-19, tirsdag, torsdag og fredag 11-15.

Vi har tilsvarende sommerjobber på våre anlegg lenger sør, klikk her om du er interessert: