Sommerjobb i Stjørdal

Søknadsfristen er utløpt (17. mars)

Her er våre ledige sommerjobber i Stjørdalsområdet sommeren 2021. Du kan søke på én eller flere av stillingene samtidig, bruk søknadsskjemaet nederst på denne siden.

Du må være 18 år for å søke sommerjobb hos oss.

Renovatør/hjelper på renovasjonsbil

Vi trenger arbeidsglade renovatører til henting av avfall hos husholdninger. Du blir med våre faste renovatører på renovasjonsbil, og skal hente og tømme avfallsdunker med ulikt kildesortert avfall. Andre arbeidsoppgaver ved behov. Du bør ha sterk og god fysikk, være selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner.

Det er en stor fordel om du har førerkort klasse C/CE  og evt kompetansebevis G8 (lastebilkran), og det vil gi muligheter for lengre engasjement om ønskelig.

Oppmøtested er på Sutterøy i Stjørdal, og den faste arbeidstiden er fra 07.30-15.00.

Servicemedarbeider på gjenvinningsstasjon

Som servicemedarbeider er du den våre kunder møter når de skal levere og sortere avfallet sitt. Du blir bedriftens ansikt utad og din jobb er å hjelpe og veilede kundene til å sortere avfallet sitt best mulig. I tillegg består arbeidet av drifts- og vedlikeholdsoppgaver på gjenvinningsstasjonene. Det er ønskelig med truckførerbevis eller maskinførerbevis for hjullaster men det er ikke et krav for alle vikarer. Du får opplæring i våre sorteringsrutiner og jobber sammen med noen av våre faste kundeveiledere.

Oppmøtested og arbeidssted er hovedsakelig på gjenvinningsstasjonen på Sutterøy i Stjørdal, men det kan også bli enkelte vakter på gjenvinningsstasjonene i Malvik eller Selbu. Åpningstidene er i tidsrommet fra kl 10.00 – 19.00. Stillingene inngår i turnus med både dag- og kveldsarbeid.

Butikkmedarbeider i bruktbutikk

Bruktbo Levanger

Ved Stjørdal gjenvinningsstasjon på Sutterøy har vi en populær bruktbutikk. Her trenger vi sommervikar. Stillingen innebærer mottak av varer, rengjøring og utstilling av varer, kundeekspedering og salg. Som vikar vil du jobbe sammen med en av våre faste ansatte butikkmedarbeidere. Butikkens åpningstider er man/tirs/tors/fre kl 11-15, onsdag kl 11-18.

Vi har tilsvarende sommerjobber på våre anlegg lenger nord, klikk her om du er interessert: