Sommerjobb 2019

Med fremtidsrettet teknologi, kompetanse og miljøfokus har Innherred Renovasjon som mål å være landets ledende avfallsselskap! Vi har ansvar for innsamling og behandling av husholdningsavfall og slam i 10 kommuner i Trøndelag. Vi søker nå miljøengasjerte sommervikarer til flere av våre anlegg og kommuner. 

SØKNADSFRIST UTLØPT

Her er våre ledige sommerjobber for sommeren 2019. Du kan søke på én eller flere av stillingene samtidig, bruk søknadsskjemaet nederst på denne siden. Vi har bruk for vikarer i flere av våre kommuner, gi oss derfor beskjed om hvor du har mulighet til å jobbe når du søker. 

Vi har størst behov for vikarer mellom 14. juni og 25. august, men også noen både tidligere og senere. Det er ikke et krav at du kan jobbe hele perioden men søkere som kan jobbe lengre perioder sammenhengende vil prioriteres. Angi i søknaden hvilken periode du er tilgjengelig.

OBS: Alle sommervikarer innkalles til en obligatorisk felles introduksjons-/opplæringsdag, dato for dette er ikke fastsatt enda.

Sjåfører og renovatører på renovasjonsbilRenovatør

Vi trenger arbeidsglade renovatører til kjøring av renovasjonsbil og tømming av avfallsdunker hos husholdninger. Andre arbeidsoppgaver ved behov.

Det er en stor fordel om du har førerkort klasse C/CE  og evt kompetansebevis G8 (lastebilkran), og det vil gi muligheter for lengre engasjement om ønskelig.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Gode kommunikasjonsevner, ryddig og serviceinnstilt
  • Like å jobbe selvstendig
  • Sterk og god fysikk
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Miljøengasjert

Våre oppmøtesteder er Levanger (Mule), Verdal (Skjørdalen) og Stjørdal (Sutterøy). Angi i søknadsskjemaet hvor du har mulighet til å jobbe.

Operatør til sorteringsanlegg (maskinfører)

Mule behandlingsanlegg

Vi søker 1-2 sommervikarer til vårt sorteringsanlegg på Mule, Levanger. Stillingen innebærer i hovedsak kjøring av sorteringsmaskin (gravemaskin) og hjullaster i forbindelse med sortering og kvalitetskontroll av ulike typer avfall, samt lossing av biler. Det er derfor behov for maskinførerbevis M2 og M4. Det er også ønskelig med trucksertifikat. I tillegg vil en sommervikar kunne få opplæring i å drifte en presse som benyttes til å presse ulike typer plast og papp, samt en presse for isopor.

Som sommervikar på behandlingsavdelingen vil du jobbe sammen med våre faste operatører på anlegget.

Vektoperatør

I vårt vekt-/ordrekontor på Mule i Levanger er det i perioder behov for en sommervikar. Arbeidet består i kundeveiledning av besøkende på gjenvinningsstasjon samt vektkontroll av lastebiler/andre som levere avfall inn til sorteringsanlegget. For denne stillingen kreves relevant erfaring fra kundebehandling og ordresystemer.

Det vil være aktuelt å kombinere denne stillingen med arbeid på gjenvinningsstasjon eller i sorteringsanlegget.

Servicemedarbeider på gjenvinningsstasjonGjenvinningsstasjon

Vi søker 5-7 sommervikarer til våre gjenvinningsstasjoner på Levanger, Verdal, Inderøy samt Stjørdal, Malvik og Selbu. Stillingene innebærer i hovedsak kundeveiledning, bistand til kunder ved sortering av avfall, rydding og tilsyn. Det er ønskelig med truckførerbevis eller maskinførerbevis for hjullaster men det er ikke et krav for alle vikarer. Som sommervikar får du opplæring i våre sorteringsrutiner og du jobber sammen med noen av våre faste kundeveiledere.

Du kan jobbe på en eller flere av våre gjenvinningsstasjoner. Angi i søknadsskjemaet hvor (geografisk) du har mulighet til å jobbe.

Butikkmedarbeider i bruktbutikk

Bruktbo LevangerVi søker sommervikarer til våre bruktbutikker på Levanger og Stjørdal. Stillingen innebærer mottak av varer, rengjøring og utstilling av varer, kundeekspedering og salg. Som vikar vil du jobbe sammen med en av våre faste ansatte butikkmedarbeidere.
Angi i søknadsskjemaet hvor du har mulighet til å jobbe (Levanger og/eller Stjørdal)

Søknadsfrist for alle sommerjobber: 28. februar 2019

Kontaktperson: Berit Johansen, personalansvarlig [email protected]

SØKNADSSKJEMA