For skoler og barnehager

Innherred Renovasjon ønsker å bidra til at skoler, barnehager og andre interesserte får lære mer om avfallshåndtering. Bl.a. samarbeider vi med LOOP Miljøskole, som tilbyr gratis undervisningsmateriell. Les mer her om hva dere kan benytte dere av!

1_loop_logoLOOP Miljøskole
LOOPs miljøskole er et gratis opplegg til undervisning om kildesortering, gjenvinning, kretsløp og miljø. LOOP Miljøskole inkluderer materiell og opplegg for barnehage opp til videregående skole. Materiellet er tilpasset læreplanene i kunnskapsløftet og kan brukes i ulike fag og tverrfaglige prosjekter. Du finner både materiell for bestilling og nedlasting, og interaktive spill og oppgaver her.
Loop har i tillegg masse ressurser for alle som ønsker å lære mer om kildesortering – besøk miljøskole.no!

GrøntflaggGrønt Flagg – miljøsertifisering for skoler og barnehager
Grønt Flagg er en internasjonal miljøsertifiseringsordning for skoler og barnehager. Gjennom regelmessig arbeid med miljøtema kan en søke om å sertifisere seg. Les mer om Grønt Flagg her. 

Lær mer om kildesortering og gjenvinning med Innherred Renovasjon

Vi tar i mot skoleklasser og grupper på Levanger gjenvinningsstasjon (Mule) der vi kan tilby et lite tilpasset foredrag og en utendørs omvisning på gjenvinningsstasjonen, behandlingsavdelingen (der avfall grovsorteres, pakkes og omlastes) og evt. i bruktbutikken.

OBS: Vår/høst  2020 kan vi ikke ta i mot grupper på Mule av sikkerhetsmessige årsaker. Det er mye byggeaktivitet på Mule som kan skape farlige situasjoner. Ønsker dere informasjon fra oss i dette tidsrommet, ta kontakt så kan vi kanskje komme på besøk til dere i stedet. 

Grupper bør ikke være for store, maks 15-20 personer. Nedre anbefalte aldersgrense er 8/9 år (3. trinn på barneskole).

Omvisning på andre gjenvinningsstasjoner kan også avtales, men ikke alle har kapasitet eller plass nok til at dette lar seg gjennomføre.

Vi kan også komme på besøk til dere for å fortelle om kildesortering og gjenvinning. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker dette, så skal vi hjelpe dere så sant vi har mulighet.