For skoler og barnehager

Innherred Renovasjon ønsker å bidra til at skoler, barnehager og andre interesserte får lære mer om avfallshåndtering. Bl.a. samarbeider vi med LOOP Miljøskole, som tilbyr gratis undervisningsmateriell. Les mer her om hva dere kan benytte dere av!

1_loop_logoLOOP Miljøskole
LOOPs miljøskole er et gratis opplegg til undervisning om kildesortering, gjenvinning, kretsløp og miljø. LOOP Miljøskole inkluderer materiell og opplegg for barnehage opp til videregående skole. Materiellet er tilpasset læreplanene i kunnskapsløftet og kan brukes i ulike fag og tverrfaglige prosjekter. Du finner både materiell for bestilling og nedlasting, og interaktive spill og oppgaver her.
Loop har i tillegg masse ressurser for alle som ønsker å lære mer om kildesortering – besøk miljøskole.no!

GrøntflaggGrønt Flagg – miljøsertifisering for skoler og barnehager
Grønt Flagg er en internasjonal miljøsertifiseringsordning for skoler og barnehager. Gjennom regelmessig arbeid med miljøtema kan en søke om å sertifisere seg. Les mer om Grønt Flagg her. 

Lær mer om kildesortering og gjenvinning med Innherred Renovasjon

Vi tar i mot skoleklasser / barnehager og grupper på våre gjenvinningsstasjoner, og kan også, med forbehold om tid og kapasitet, komme på besøk til dere for å fortelle om kildesortering og gjenvinning. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker dette, så skal vi hjelpe dere så sant vi har mulighet.