Fagsamling og Vømmølfestival

VømmølfestivalenInnherred Renovasjon ønsker Midt-norske avfallsvenner velkommen til faglig samling og kreativ moro i forbindelse med Vømmølfestivalen på Verdal 31. mai-2. juni 2018!

Vømmølfestivalen er Norges mæst følkele fæstival! Den springer ut fra Hans Rotmos Vømmølunivers og musikken fra Vømmøl spellmannslag. Festivalen presenterer vømmølmusikk og tilbyr i tillegg publikum familieorienterte aktiviteter, kulturmønstring og forskjellige aspekter innenfor vømmøl, deriblant vømmøltoget.

Festivalen har et ulikt tema hvert år. I 2018 er temaet Auksjon og gjenbruk. Hva er vel da mer naturlig enn at avfallsbransjen deltar?

Les mer om Vømmølfestivalen på https://vommol.org/.

Sett av datoene 31. mai-2. juni! Nærmere informasjon kommer!

Foreløpig program:

Det er mulig å delta på hele eller deler av programmet, men vi håper flest mulig vil kjøre «full pakke»! Det blir en unik mulighet til å kombinere faglig input og sosialt samvær på en helt ny måte.

Torsdag 31. mai

17:00 Omvisning på Ecopro, Verdal
18:30 Innlosjering Rinnleiret, Levanger
19:00 Middag og sosialt samvær

Fredag 1. juni

09:00-16:00 Fagsamling med temaene matsvinn, ombruk og avfallsreduksjon. Vi får besøk av bl.a. Thomas Horne som har skrevet boka «Kunsten å ikke kaste mat» og vi får høre om å bygge hus med gjenbruksmaterialer i  eksperimentboligene på Svartlamon. Flere spennende foredrag vil komme på plass etter hvert.
Ca kl 17:00 Omvisning og teaterforestillingen «GARAGE» på Turnéteatret i Trøndelag, Verdal

Ca kl 19:00 Sosialt samvær og kreative forberedelser til lørdagens Vømmølopptog!

Lørdag 2. juni

08:30-10:00 Vømmølfrokost

12:00 Vømmølopptog på Verdal! Et fantastisk skue av kreative og komiske ekvipasjer fra en svunnen tid og et annet univers toger gjennom Verdal sentrum. Nå har du mulighet til å bli en del av dette! Vi stiller med klær og utstyr en vømmølfestival verdig. Bli med og vis fram avfallsbransjen i Vømmøldrakt!
HER KAN DU SE BILDER FRA FJORÅRETS OPPTOG

18:00 Vømmølforspiel på Rinnleiet
21:00 Vømmølfest i Folkeparken, Verdal