Tømmeplan på mobil

Få tømmeplan som app på din smarttelefon

I appen «IR Tømmeplan» kan du søke på din adresse eller på posisjon og få opp din personlige tømmeplan med mulighet for varsling i forkant av tømming. Tips! Finner du ikke din adresse, lønner det seg å søke på deler av adressen/eiendomsnavnet. Postnummerfeltet kan stå tomt. Om du vil søke på gårdsnr/bruksnr må dette skrives slik «Gnrbnr: xx.xx.x.» Last ned appen her:

Link App storegoogle-play-norsk

Opplever du feil eller har du problemer med appen? Følg oppskriften under her, eller les om vanlige spørsmål her og meld inn feil til oss. 

1. Søk opp din egen adresse for å få opp en tømmeplan:


Søkebilder Android og iPhone
OBS: Her er det IKKE nødvendig å skrive en fullstendig adresse! Noen ganger kan det å skrive hele adressen føre til at du ikke får treff, pga ulikheter i skrivemåten i vårt kunderegister. Får du ikke treff, prøv med deler av adressen, f.eks. skriv bare “volla” om du bor i Vollavegen. Postnummerfeltet kan stå tomt. Du kan også søke med gårds- og bruksnummer. Eks: 1717.7. eller 105.10.

2. Velg din adresse

Du vil få opp en eller flere adresser, klikk på din adresse og velg LAGRE.

Liste eiendommer AndroidSkjrmbilde en adresse

3. Legg inn varsel før tømmedag

Det lureste er å gå via «Mine tømmeplaner». Klikk på Meny nederst, og Påminnelse (varsling). Her kan du sette varsel på/av og velge tidspunkt:

Varslinger Android

Varsling iPhone

Er du inne på tømmeplanen er det også mulig å legge inn varsel derfra. Har du flere adresser inne kan du overstyre hovedregelen og ha ulike tidspunkt for hver adresse. De fleste har kun én tømmeplan og behøver ikke overstyre hovedregelen.

I tømmeplanen ser du planlagte tømminger noen uker framover i tid.

Tømmeplan i app

Problemer med varsling

Får du ikke varsel? Sjekk om noe av dette kan løse problemet:

Sørg for at operativsystemet på telefonen er oppdatert til siste versjon.

iPhone: Gå til Innstillinger – Varslinger, finn IR Tømmeplan i listen, sjekk at varsling er tillatt og velg hvordan varslingene skal vises. Sjekk hvilken varselsstil du har valgt – er det Ingen eller Bannere er det lett å gå glipp av varslingene.

Android: Gå til innstillinger – lyd og varsler – appvarsler og sjekk at du har satt varsling til tillatt under IR Tømmeplan.

Appvarslervarslinger iphone

Appstrømsparing (Android-telefoner)

Appstrømsparing sparer batteristrøm ved å optimalisere strømforbuket til apper som ikke har vært brukt på tre (3) dager. Optimaliseringen kan hindre apper i å gi varsler. Dette må deaktiveres for tømmeplan-appen. Gå til Innstillinger – batteri – appstrømsparing. Finn IR Tømmeplan i listen og velg Deaktivert.

batteri appstromsparing apprstromsparing-deaktiver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opplever du feil eller har du problemer med appen? Les om vanlige spørsmål her og meld inn feil til oss.